10-01-2019 - Via Nelson Bay naar Port Macquarie;

11 januari 2019 - Port Macquarie, Australië

Hotel met dreksbakOp tijd vertrokken vanuit Lovedale (Hervey Bay) om via Nelson Bay (200km) naar Port Macquarie (240km) te rijden. Makkelijke vlakke rit, veel rustplaatsen mooie natuur.
Nelson Bay is een klein havenstadje met jachthaven en veel toerisme. Na wat gegeten en rondgekeken te hebben verder richting Port Macquarie. Ook een havenstad maar een beetje groter en uitgestrekter. Hotel Country Comfort Port Macquarie Waters Edge is een aan het water gelegen hotel. Wéér de nodige in-cheque problemen maar met Yes/No kom je een heel end (seperate beds betekent hier schijnbaar een dubbel- en eenpersoonsbed, ze staan inderdaad van elkaar af :-) )
Even de buurt verkennen; Veel winkels – veel eetgelegenheden (meeste Thai’s) en een prachtige boulevard waar je kilometers kunt wandelen, opvallend zijn de gekleurde stenen met teksten (meest gedenk opschriften) Cees wil er ook een schilderen maar zal dan eerst langs de Praxis moeten. Na deze schitterende en leerzame wandeling in het hotel wat gedronken en schele wazel verteld. Morgen Special day (Wiel’s birthday) : We berichten verder.

Foto’s

2 Reacties

  1. Marijn Koster:
    11 januari 2019
    Vuul Ausie's die ein Thaise geimporteerd hebbe dus...:p In Thailand waas ut net andersum)
  2. Marijn Koster:
    11 januari 2019
    En...Wiel, Proficiat! 65??

Jouw reactie